Välkommen!

FÖRKÖP TILLFÄLLIGT AVSTÄNGT

Styrelsen för Tyresö filmförening har beslutat att tillfälligt dra tillbaka möjligheten till förköp av biljetter via Internet. Detta till följd av en del tekniska problem i samband med införandet av vårt nya biljettsystem.

Förköp till våra föreställningar i september gjorda innan stängningen ligger kvar i systemet. Inga förköp är makulerade eller förlorade utan kan lösas ut i biljettkassan precis som tidigare.

Glöm inte att ta med bekräftelsen med streckkod. Klarnas kvitto gäller ej som bekräftelse.

Vi jobbar aktivt för att så snart som möjligt erbjuda denna tjänst igen.


Nu kan du köpa biljetter via hemsidan!

Så här ser biljetterna ut hos oss. För att lägga vantarna på biljetter går du in på filmprogrammet, väljer film och föreställning. Klicka på Köp biljetter. Superenkelt.

OBS! Tills vidare måste du gå till biljettkassan för att få en riktig biljett. Du kan alltså inte gå till salongsdörren med bekräftelsen. Vi har påtalat bekräftelsens formulering till vår systemleverantör. 

För att utnyttja medlemsförmånerna 2 för 1 samt ev fribesök måste du köpa biljetter i biljettkassan. En lösning för att kunna använda förmånerna på nätet planeras under hösten.


Nu kör vi elektronisk biljettering.

I och med starten av höstsäsongen kör vi igång med elektronisk försäljning av biljetter. För dig som besökare innebär det att du kan planera ditt besök hos oss och kan köpa biljetter så snart de finns upplagda på vår hemsida.

Systemet, Veezi, är utvecklat av Vista som är en av världens största leverantörer av biljettsystem.


Byggstök runt Forellen.

Bygget av Norra Tyresö Centrum är i full gång och vi är väldigt glada över att få nya grannar om ett par år. Dock innebär bygget att det är lite stökigt runt biografen. Styrelsen har löpande kontakt med kommunen och får information som kan beröra filmvisningarna. Om vi inte går ut med info här på hemsidan eller Facebook är det business as usual.


Bio Forellen är Tyresös egen biograf som drivs av Tyresö Filmförening. Föreställningarna är öppna för alla men vill du samla bonus och se gratis film rekommenderar vi att du blir medlem. Läs mer.